Arcul de Triumf marca evenimente importante sau eroice.
Arcada a aparut ca inovatie arhitecturala in perioada romei antice, fiind o piesa de rezistenta / sustinere si devine un simbol folosit pentru a marca „triumful”.
in cazul meu, „Arcul de Triumf” este doar un schelet fara valorile amintite mai sus, o structura perisabila care ironizeaza tot ceea ce ar insemna „triumful” zilelor noastre si o comemorare a absentei.
Facut doar din profile de aluminiu, care de obicei sunt folosite pentru a crea structura peretilor sau tavanelor false, marcheaza lipsa de consistenta, de sens si lucrurile facute doar de fatada, acestea fiind suficiete pentru a ne satisface.
Suntem in situatia de a construi in permanenta dar nu exista o fundatie a felului in care actionam, o constiinta si un sens puternic structurat. Lucrarea critica lipsa unei pietre de temelie a societatii si esecul celor mai importante proiecte ale zilelor noastre.Publicatia ‘SPATII IN ASTEPTARE III’ 2014, 20/20 cm, 50pg. ofset, tiraj 200
Catalog editat de: Asociatia Simultan / Design: Levente Kozma / Traducere in engleza: Luiza Alexandru

Artists: Anca Benera & Arnold Estefan, Vlad Cadar, Vlad Gherghiceanu, Ciprian Homorodean, Szilárd Miklós, Monotremu, Nava Spatiala, Newclearfairy, Dan Perjovschi, Sergiu Sas, Botond Vajna & Alin Rotariu